Pet razloga zašto Kona?

Stavi sebe u poziciju da si tamo negdje vani, na jednoj od najstrmijih, najkamenitijih i najkorjenitijih staza. Dok tvoji kompići razmišljaju o tome mogu li uspjeti ili ne, ti već juriš dolje.

No, zašto si tako pun samopouzdanja? … sigurno voziš KONU, i jedini način na koji ju tvoju prijatelji vide, je odostraga, kako nestaje u daljini.

Zašto? Razlog je ČISTA KONINA VOZNJA: Ne možeš to vidjeti, ne možeš to dotaknuti, ne možeš niti nanjušiti. Moguće je da je neshvatljiva, ali čista vožnja je najvažniji dio tvog bicikla.

 

KONA je dobro znana po dizajnu koji ulijeva samopouzdanje.

A tko ju je dizajnirao? Dr. Dew i Paddy White vode KONIN DESIGN TEAM. I za one koji nekim slučajem ne znaju, Dr. Dew živi u Sjevernom Vancouveru (Canada) gdje su staze beskompromisne.

Zvuči logično da ljudi koji kreiraju bicikle za vas da bi ih vozili, i sami voze. I u tome nema ničeg novog u biciklističkoj industriji. Ali kada ih čak i na posao voze po najzahtjevnijim stazama zato sto to žele i vole, to je onda sasvim druga priča. I to je razlog zašto je KONIN dizajn pravi, dajući vam istinski užitak i samopouzdanje pri svakoj vožnji.