Vrhunska natjecateljska kvaliteta

Svi oni koji stoje iza razvoja i proizvodnje vrhunskog Superior bicikla su aktivni, strastveni biciklisti. Svaki dan smo na terenu, vozeći bicikle, provjeravajući kako predložena dizajnerska rješenja rade u praksi.

U isto vrijeme, održavamo bliske kontakte s drugima gorljivim biciklistima, koje smo uvijek spremni slušati.
Mi dizajniramo i izgrađujemo bicikle za ljude koji dijele našu strast prema biciklizmu. Svi članovi Superior tima za istraživanje i razvoj aktivni su vozači i zato točno razumiju najviši standard koji bicikl mora ostvariti prije nego što se ponudi na tržištu. Superior ne samo da prati najnovija tehnička rješenja u biciklizmu, nego nastoji biti uključen u njihov početak.
Vlastiti razvoj i proizvodnja : Svi ključni procesi naše proizvodnje bicikla se provodi pod jednim krovom. Imamo najbolju moguću kontrolu nad projektom.

 

 

ISPITANO U LABORATORIJU I NA NAJTEŽIM SVJETSKIM UTRKAMA

 

Testiranje okvira u laboratoriju

Naši karbonski modeli (cestovni i MTB) prvo se proizvedu kao prototipovi. Zatim se testiraju od strane profesionalnih vozača Superior Brentjens MTB Racing Team na svjetskim najzahtjevnijim stazama diljem svijeta – u kiši, blatu, snijegu i prašini. Sve ovo vrijeme smo pomno kontrolirati bicikle kako bi vidjeli kako se oni ponašaju.

U SUPERIOR-oru  smo uvijek bazirali uspjeh naših proizvoda na uskoj suradnji s profesionalnim vozačima i timovima. Povratne informacije od najboljih svjetskih vozača i momčadi jezgra je našeg istraživanja i razvoja proizvoda. Kad smo započeli razvoj novog okvira od karbonskih vlakana, odlučili smo se povući zajedno s profesionalnim vozačima iz UCI Elite tima, olimpijskog mountain bike prvaka Bart Brentjens.

 

Sa svojim bogatim natjecateljskom povijesti i iskustvom, postoji veliko bogatstvo informacija koje Brentjens može podijeliti sa svojim vozačima i našim R & D timom. Specijalizacija tima za elitne događaje Svjetskog kupa i najizazovnije maraton utrke na svijetu jamstvo je da su naši prototipovi ispitani u  naj težim uvjetima.