SMP

SMP Saddle Finder – NOVO!

Zahvaljujući Saddle Finderu, za par sekundi pronađite sjedala koja najbolje odgovaraju Vašoj tjelesnoj konfiguraciji, disciplini vožnje te osobnim preferencijama.

Samo preuzmite besplatnu aplikaciju “Selle SMP”.

IOS (Apple App Store) / Android (Google Play)

Ili pokrenite aplikaciju putem web stranice SMP  Saddle Finder

___________________________________________________________

Koje je najbolje sjedalo? Za nas to mora biti sjedalo “dizajnirano na vašem tijelu”, ono koje vas iznenadi dosad nikad doživljenom udobnošću i koje savršeno pristaje vašem tijelu. Od danas je pronalaženje pravog sjedala postalo sve lakše zahvaljujući novoj Selle SMP aplikaciji za Android i iOS.

Kako radi
Aplikacija Selle SMP Finder tražit će od vas neke informacije. To je bitno kako bi sustav odabrao pravo sjedalo za vas. Na primjer, apikacija pita koliko često vozite bicikl, koju vrstu bicikla posjedujete i kako ga koristite. Da bismo vam pomogli u čim točnijem odabiru sjedala, uzimamo u obzir još specifičniju stavku: mjerenje sjednih kosti. Sjedalo “dizajnirano po vašem tijelu” nije san; stvarno postoji!

 

Mjerenje sjednih kostiju
Udaljenost između ovih kostiju možete mjeriti na dva načina:
1. pomoću S-alata. Ovo je poseban alat (dostupan kao stolica ili tablet) za mjerenje sjednih kostiju. Sjednete u pravi položaj te izmjerite udaljenost kostiju. Stolica za mjenjenje dostupna je u našoj poslovnici.

2. kod kuće, koristeći komad fleksibilnog kartona, olovku, ravnalo i ravnu tvrdu površinu.

Za bilo kakve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.

 

Molimo. za precizne upute pogledajte video s vodičem.

 

S TOOL /stolica) za mjerenje širine kosti.