BURLEY

ABOUT BURLEY

Ride Your Way

Svaki put kada vozite bicikl imate osjećaj vjetra u kosi i radosti na licu.

Odjednom, vaš bicikl je vozilo mogućnosti, sredstvo da učinite više, vidite više, budete više.

Kretati se svojim putem, bez obzira kamo krenuli. Slobodni ste, a opet povezani sa svojim svijetom kao nikada prije.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Radim više biciklom od 1978

Početkom 1970-ih Amerikom je zavladalo ludilo za biciklizmom. Prodaja bicikala naglo je porasla i gotovo 64 milijuna Amerikanaca sjelo je za dva kotača. U to vrijeme mogli ste svoj bicikl opremiti slatkim banana sjedalom, ogromnom košarom i ručno rađenim torbama, ali jedna stvar koju niste mogli kupiti bila je prikolica za bicikl.

Upoznajte osnivača Burleyja Alana Scholza. Zagriženi biciklist, Alan je tražio način da svoju mladu kćer preveze biciklom. Počeo je petljati s dijelovima stare ljuljačke i upravo je tako prva Burley prikolica za bicikl rođena upravo ovdje u Eugeneu, Oregon. Više od četiri desetljeća kasnije, Alanov duh inovacije živ je i zdrav ovdje u Burleyu. Naš tim dizajnera i inženjera nastavlja razvijati sigurnu, svestranu opremu za biciklizam s dragocjenim teretom.

Bilo da putujete na posao ili prelazite kontinente, vrtite pedale sa svojim psićem ili nosite svoje malo dijete, lijepo je znati da imate dugu povijest promišljenog dizajna, rigoroznih testiranja i kvalitetne konstrukcije iza sebe.

Naš tim dizajnera i inženjera nastavlja razvijati sigurnu, svestranu opremu za biciklizam s dragocjenim teretom.

Burley je započeo kao obiteljska tvrtka, a zatim je godinama djelovao kao zadruga. Godine 2006. Burley je ponovno postao obiteljska tvrtka, kada su članovi zadruge prodali tvrtku Mikeu Coughlinu, vođi lokalne zajednice, biciklistu i porijeklom iz Oregona. Vodeći tvrtku zajedno sa svojom obitelji, Mike je gradio na snažnom Burleyevom nasljeđu.
Danas je Burley još uvijek obiteljska tvrtka s Mikeovom kćeri, Allison Straub, na čelu. Uz Allisonovo vodstvo, Burley nastavlja širiti svoje naslijeđe inovativnog dizajna, pouzdane izrade i ulaganja u zajednicu u Oregonu i diljem svijeta. Bila je to uzbudljiva vožnja od 1978. i uzbuđeni smo zbog puta koji je pred nama.