ZEMO Premium e-bicikli

PREMIUM KVALITETA 

"Od konstrukcije okvira, jednog od najboljih i najcjenjenijih svjetskih proizvođača, pa do zadnjeg vijka, sve u ZEMO-u je najkvalitetnije. To je naše razumijevanje premium klase." 

"Svi e-bicikli ZEMO dizajnirani i proizvedeni su u Njemačkoj. Na ovaj način garantiramo najbolju moguću kvalitetu. Uz to, cilj nam je uvijek ponuditi najbolju opremu u odgovarajućem cjenovnom rangu. Rezultat je vrhunsko iskustvo vožnje marke ZEMO . "

David Heise - direktor prodaje

 

E-bicikli proizvedeni u Njemačkoj
Najsuvremenija pogonska tehnologija od Boscha i visokokvalitetnih komponenata do stilskog zvona Knog Oi Luxe susreću se u ZEMO-u s dizajnom koji je dobro promišljen do posljednjih detalja. "Za one koji se i sami aktivno voze na e-biciklima, samo najbolji rezultat dolazi u pitanje tijekom razvoja. To znači da ZEMO tvrdi da nudi najbolju moguću opremu u svakom cjenovnom segmentu. Mislim da smo dorasli ovoj tvrdnji koja je još jednom ukazala pravdi da naši novi modeli ", objašnjava Heise.


        

TEHNOLOGIJA - Vrhunska tehnologija za čisti užitak u vožnji
Vjerojatno najvažnija karakteristika visokokvalitetne tehnologije je da ona jednostavno djeluje. Zbog toga se ZEMO oslanja na najnoviju Boschevu pogonsku tehnologiju zajedno s mnogim drugim naglascima koji oblikuju doživljaj vožnje svakog ZEMO-a. "Pored najsnažnijeg Boschevog pogona u svojoj klasi, ZEMO koristi samo najveće PowerTube baterije snage 625 W", kaže voditelj prodaje David Heise. "U prvom redu ne želimo raditi kompromise."
Fokus je na dugotrajnom i maksimalnom užitku u vožnji. U ZEMO-u putnici na daljinu i ekstremni turisti također imaju mogućnost korištenja dodatne Boscheve baterije. "Priprema potrebna za to već je standardno instalirana na svim ZEMO modelima", objašnjava Heise. "Ovo je još jedna točka koja nas razlikuje od mnogih proizvođača, gdje se dodatna potrošnja baterije mora unaprijediti uz veliki trošak."

 

Uz snažne sustave osvjetljenja s kočionim i dnevnim svjetlima, aplikacija u vezi s GPS modulom integriranim u sve ZEMO-e daljnji je tehnički vrhunac koji, nakon što se aktivira, nudi funkcije poput zaštite od krađe, alarma za nezgodu i mnogih drugih funkcija . "Svaki se ZEMO sastoji od velikog broja visokokvalitetnih dijelova i značajki koje u konačnici čine jedinicu", naglašava Heise.
 

ERGONOMIJA - Kad sve jednostavno stane

Sjednite na nju i osjećajte se dobro, to je bio uvjet prilikom razvijanja ZEMO geometrije okvira. "Izvođenjem određenih prilagodbi razvili smo tri veličine okvira koje optimalno odgovaraju svim uobičajenim dimenzijama tijela", objašnjava ZEMO-ov voditelj proizvoda Florian Walden. No ispravan položaj sjedenja i s tim povezani čimbenik dobrog osjećaja nisu jedini čimbenici koji svakodnevnu vožnju ZEMO čine doživljajem.
"Za nas se ergonomija ne zaustavlja na sedlu i ručkama", naglašava Walden. "Za nas je važno da funkcionalnost svugdje bude ispravna. Zbog toga smo razvili poseban odjeljak za baterije s poklopcem integriranim u okvir, iz kojeg se baterija može lako i bez problema ukloniti." Zahvaljujući zatvorenom sustavu, okvir i pretinac za baterije zaštićeni su od vremenskih utjecaja tijekom transporta bez baterije.Najlakše uklanjanje baterije i optimalno dostupna utičnica za punjenje

Ako želite puniti bateriju izravno na ZEMO-u, možete uživati ​​u još jednom ergonomskom naglasku. Utičnica za punjenje je optimalno dostupna sa stražnje strane. Veza između e-bicikla i punjača uspostavlja se putem magnetske spojnice - ne može biti lakše.

 

SIGURNOST - Vozite se e-biciklom s dobrim osjećajem
Sigurnost je važno pitanje, posebno u sektoru e-bicikala. "Želimo stvoriti najbolje uvjete za sigurno iskustvo e-bicikla za naše vozače", naglašava direktor prodaje ZEMO-a David Heise. "Zbog toga su svi ZEMO standardno opremljeni posebno snažnim sustavom osvjetljenja, uključujući kočnice i dnevna svjetla." Na taj je način zajamčena ne samo optimalna vidljivost već i najbolja moguća vidljivost u cestovnom prometu.

 


 

U tu svrhu svaki je ZEMO opremljen postoljem sjedala koje se može smanjiti. Sjedalo se može spustiti i podići u izvorni položaj pritiskom na gumb na daljinskom upravljaču koji se nalazi na upravljaču. "Zbog toga je sigurno zaustavljanje i silazak i silazak vrlo jednostavno", kaže Heise. Daljnji vrh svakog ZEMO-a su posebno Schwalbe gume otporne na probijanje i zvono Knog Oi Luxe zvučnog zvuka.


Dodatne sigurnosne funkcije dostupne su putem ZEMO Smart App 2.0 u vezi s integriranim GPS modulom. Nakon što se jednom aktivirao, ZEMO ima i alarm za nesreću, koji osigurava najbržu moguću pomoć na mjestu nesreće putem veze na AXA WayGuard, ali ima i modernu zaštitu od krađe s praćenjem uživo. Uz to, svaki je ZEMO standardno opremljen visokokvalitetnom bravom Abus Bordo.

Ciklo-centar.hr koristi kolačiće kako bi Vam osigurali bolje korisničko iskustvo.

Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

Da, prihvaćam kolačiće   |   Ne hvala