Ciklo Centar prodavaonica ne radi!

Za sve ostalo, radno vrijeme je od 8 do 17 sati. Subota od 9 do 14 sati. Kontakt - gornji desni ugao.

Zašto smo izabrali Superior?

 

Mark de Kwant, s grupom nizozemskih ulagača, redom biciklista entuzijasta, pokrenuo je proizvodnju kvalitetnih bicikala 2000. godine u Češkoj, u gradu čelika, s industrijskom tradicijom duljom od 160 godina.

SMART RIDING CONCEPT (SRC) podrazumijema izgradnju bicikala pomoću najnovijih  učinkovitih projektantsko konstruktivnih procesa i tehnologije koje rezultiraju stvarnim voznim prednostima. Ovo se može učiniti kao jednostavni zadatak, ali vjerujte nam, daleko je od jednostavnosti.

Najveći izazov je ne biti zarobljen u neprestanoj borbi stvaranja najlakšeg i najnaprednijeg proizvoda, koja može rezultirati izgradnjom bicikala sa sumnjivim svojstvima uz visoku cijenu ne donoseći gotovo nikakva vozna poboljšanja.


U SUPERIOR-u, kad god započnemo s razvojnim procesom, mi se zapitamo: Je li to PAMETNO (SMART)? Hoće li inovacija ili tehnologija imati bilo koji pravu korist za vozače? Hoće li cilj postići smisao ulaganja? U suštini ... Je li to vrijedno?
Tek kad odgovor na sva ta pitanja su DA, počinjemo oblikovati ideju u koncept i, napokon, u proizvod. To je ono što mi zovemo SMART RIDING CONCEPT.

 

POVOLJNA CIJENA  

Iza biciklističkih marki najčešće se nalazi samo dizajnerski tim, dok sama proizvodnja bicikala se obavlja, kao dio usluge, u specijaliziranim tvornicama za proizvodnju bicikala. Jedna od takvih proizvodnih tvornica je i SUPERIOR koji osim vlastite proizvodnje branda SUPERIOR radi i za naručitelje drugih poznatih biciklističkih marki. Na ovaj način ostarujemo početnu prednost u cijeni bicikla.

 

PREMIUM KVALITETA

SUPERIOR bicikli zadovoljavaju najviše zahtjeve kvalitete te se odlikujuju čistim, funkcionalnim dizajnom. Njihov razvoj predstavlja dug proces koji zahtijeva tisuće sati prikupljanja podataka, 3D modeliranja, proizvodnju novih oblika,  funkcionalnihprototipova, kao i naknadna ispitivanjau laboratoriju i potom na terenu. Upotrebljavamo samo najbolje materijale i komponente. 

U razvoju i proizvodnji vrhunskih bicikala koristimo najnoviji proizvodne procesa i tehnologije na način da biciklistima donosi stvarne prednosti povezane s korištenjem u vožnji. Naše bicikle stvaraju biciklisti za bicikliste.

  • IZRADA OKVIRA - Okviri su izrađene od najčvršćih i najskupljih aluminijskih legura koje se koriste u avio industriji. Za karbonske okvire koristimo najkvalitetnije japanske sirovine i postupak višeslojnog nanošenja materijala je za 50% duži u odnosu na većinu poznatih maistream brandova. Naši okviri prolaze rigorozne labaratorijske testove na izdržljivost.

  • IZRADA KOTAČA -  Lagane, tvrde i izdržljive žbice imaju veliki utjecaj  na performanse u vožnji. Taj utjecaj je još značajniji kod velikih promjera kotača poput 29". Stoga smo razvili sofisticiranu tehnologiju izrade kotača, koju smo nazvali Superior Advance Wheel Technology (SAWT).

  • LAKIRNICA OKVIRA - Kvaliteta boje je ključna za uspjeh bicikla kod kupaca, to je jedan od najvažnijih presudnih faktora. Ponosni smo na činjenicu da se svaki bicikl koji napušta proizvodnu liniju tretira na najbolji mogući način u tom aspektu. Mi kupujemo boje od vodećih europskih dobavljača: mat boje od tvrtke PPG. Plastificirane boje sa sjajnom završnom obradom dolaze iz tvrtke Wűrwag.

  • SKLAPANJE DIJELOVA - Možda o ovome niste prije ni razmišljali jer vam se činilo bez velikog konačnog značaja, ali složeni postupci sklapanja komponenta nisu ujednačene kvalitete svim proizvođačima bicikla u sadašnjosti. Montaža komponenti Superior bicikala temelji se na provjerenim sofisticiranim procesima uz dosljednu kontrolu kvalitete na izlazu.

 

 ALLWAYE RACE - NATJECATELJSKA FILOZOFIJA BRENDA

 

Superior11

TESTIRANO NA NAJTEŽIM SVJETSKIM UTRKAMA

U SUPERIOR-u  smo uvijek temeljili uspjeh naših proizvoda na uskoj suradnji s profesionalnim vozačima i timovima.  Svi profesionalni vozači na vrhunskim biciklima ne samo što pozitivno stvaraju sliku našeg branda sa svojim velikim rezultatima, nego imaju još jednu vrlo važnu umiješanost u brand - kao  ključni test piloti daju maksimum ...

Mi dizajniramo i izgrađujemo bicikle za ljude koji dijele našu strast prema biciklizmu. Superior ne prati najnovije svjetske trendove u biciklizmu, nego nastoji biti uključen u njihov početak. Superior je prva europska marka koja je proizvela paletu 29-inčnih bicikala, i to još 2003.!!!....

Ciklo-centar.hr koristi kolačiće kako bi Vam osigurali bolje korisničko iskustvo.

Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

Da, prihvaćam kolačiće   |   Ne hvala