RADNO VRIJEME: 9:00-20:00, SUB. 9:00-14:00. SERVIS: zbog popunjenog kapaciteta, nismo u mogućnosti do daljnjeg preuzimati bicikle na servis.

Uvod u Superior

Brend SUPERIOR rođen je 1993. godine kao odgovor na potrebu izvrsnog, laganog i modernog brdskog bicikla. Za davanje imena “SUPERIOR” vašem brendu - nešto bolje od drugih, ispred konkurencije i osmišljeno za pobjedu, - morate imati jake argumente.

Nikada nismo imali namjeru napraviti planinski bicikl na koji ne bismo bili ponosni, s ciljem da  svaki od njih treba voziti jedan od nas ili naši prijatelji. Mi definitivno ne želimo razočarati sebe i sve zaljubljenike u natjecateljske bicikle, želimo biti bolji, brži i ostati jači.

Mislimo unaprijed i ostajemo svjesni značenja imena . S jasnom vizijom u našim umovima, uvijek smo znali kako bi trebali izgledati SUPERIOR bicikli. Kao jedan od prvih brandova u Europi, 2003. godine usvojili smo 29-inčne kotače kao standard za XC bicikle. To znači da morate redizajnirati ne samo cijelu svoju kolekciju, već i način na koji razmišljate o vožnji brdskim biciklom i natjecateljskoj vožnji. Superior je uvijek bio spreman za tako brze promjene smjera, kao i njegovi bicikli.
 

Naš tim stručnjaka radi u industrijskom Areal Tatry u blizini Ostrave, gdje se nalazi SUPERIOR tvornica i uredi. Ulaganje ogromnih resursa u vlastitu tvornicu dalo nam je jedinstvenu priliku da kontroliramo sve aspekte proizvodnje i razvoja vlastitih rješenja. Tvornica je samo nekoliko koraka udaljena od planine Beskydy, našeg igrališta i poligona za svaki dizajn, ideju i cilj, gdje možete " izazvati planinu" za provjeru već stvorenih rješenja i dobivanje novih ideja.

Ali to nije samo tamo. SUPERIOR XC natjecateljski tim po cijelom svijetu ulaže puno truda kako bi se ime SUPERIOR vidjelo na pobjedničkim podijumima, pružajući nam neprocjenjive povratne informacije i stručnost.
 

Gledajući prošlost i budućnost, SUPERIOR ne pokazuje znakove usporavanja.
 

Sve je brži i brži.  

Ciklo-centar.hr koristi kolačiće kako bi Vam osigurali bolje korisničko iskustvo.

Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

Da, prihvaćam kolačiće   |   Ne hvala