Tko su projektanti? / Priznanja i nagrade

Testni vozači odabrali na "MTB & eMTB TEST festival" Nizozemska , BIKE OF THE YEAR - SUPERIOR TEAM XF ISSUE

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

NAJVEĆI ČEŠKI PROIZVOĐAČ AUTOMOBILA I NAJVEĆI ČEŠKI PROIZVOĐAČ BICIKALA UDRUŽILI SNAGE

Europski proizvođač bicikala SUPERIOR i ŠKODA Auto dogovorili su proširenje suradnje. Počevši od 2014 SUPERIOR, započela je proizvodnja GRAND TOUR karbonskih cestovnih bicikala za ŠKODA. Bicikli se koristite za ŠKODA-ine biciklističke marketinške aktivnosti, uključujući i najveću svjetsku cestovnu utrku Tour de France!

ŠKODA i SUPERIOR zajedno rade još od 2009. godine kada je proizvođač automobila započeo svoju prvu proizvodnju bicikla u sjedištu SUPERIOR-a na sjeveru Moravska. Nakon što je ŠKODA potpisala produljenje sponzorskog ugovora s organizatorom Tour de France, tvrtka je uputila SUPERIOR-u zahtjev za proizvodnju ograničenog izdanja GRAND TOUR cestovnog bicikla. Potez koji je bio logičan napredak prema još bližoj suradnji između najvećeg češkog proizvođača automobila i najvećeg češkog proizvođača bicikala.

 

___________________________________________________________________________

 

LEGENDA MTB-A, GARY FISHER, URUČIO NAGRADU SUPERIOR-U

Biciklistički međunarodni odbor sastavljen od stručnjaka i prestavnika medija, na međunarodnom sajmu Sport-Life u Brnu, izabrao je pobjednika.
Prestižna nagrada dodijeljena je karbonskom hardtail -u Superior XP-950, za dizajn, kvalitetu i povoljnu cijenu. Za Superior nagradu je preuzeo voditelj Superior R&D tima, Petr Lavička. Nagradu je uručio Gary Fisher.

 

 

 

Team 29 Issue je veoma dugo uspješan model. Popularno lagano trkaće "oružije" koje smo svi veoma zavolili. Svi mi, uključujući naše natjecatelje, želimo voziti brže, više i snažnije. Iz tog smo razloga razvili novi karbonski okvir sa još čvršćim BB-om, koji unaprijeđuje ubrzanje, ekstremno kratkom stražnjom vilicom (eng. rear stay) za perfektnu kontrolu bicikla i povećanu udobnost kroz uži dizajn stražnjeg djela okvira i cijevi sjedala (seat tube): Dodatni benefiti su lagana težina i agresivan dizajn. To stavlja naše vozaće među najboljim na svijetu.

Petr Lavička

Ciklo-centar.hr koristi kolačiće kako bi Vam osigurali bolje korisničko iskustvo.

Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

Da, prihvaćam kolačiće   |   Ne hvala