0,00kn 0 Artikala

Jamstvo najbolje cijene(Price Match)

BICIKLI

1. Pronašli ste isti model bicikla po istoj ili povoljnijoj cijeni?

Javite nam i uskladiti ćemo cijenu. Bicikl mora biti istog proizvođača te istog godišta.

Mailom nam pošaljite zahtjev za bolju cijenu s Vašim imenom i brojem mobitela zbog brže i lakše komunikacije. Navedite ime trgovine i kopirajte direktni link bicikla.

2. Smatrate da ste pronašli povoljniji bicikl sličnih ili istih karakteristika kod konkurencije?

Iako niste 100% sigurni da li su kvaliteta i cijena usporedive u odnosu na drugog proizvođača, ne ustručavajte se podnijeti zahtjev za bolju cijenu!

Pokazavši Vaš trud za istraživanjem i uspoređivanjem, te zelju da se na svaki mogući način i sami uvjerite kako ste našli najbolje od najboljeg za Vaš novac, svakako ste zaslužili neki oblik nagrade.

To može biti iskazano u popustima kod kupovine dijelova i opreme. Na taj način najbolje se uči o biciklizmu a nama pomažete da smo stalno konkurentni i u toku s aktualnim cijenama.

Postupak za ostvarivanje bolje cijene:
Mailom nam pošaljite zahtjev za bolju cijenu s Vašim imenom i brojem mobitela zbog brze i lakše eventualne komunikacije.
Navedite naziv trgovine, modele bicikala koje uspoređujete i godinu proizvodnje.
Priložite nam i direktne linkove bicikala koje uspoređujete.
Obavezno u kratkim natuknicama navedite po čemu je prema Vašem mišljenju bicikl bolji ili zanimljiviji.

Ako ste u obilasku trgovina s namjerom kupnje bicikla, preporučujemo Vam da navratite kod nas pred kraj obilaska s upamćenim nazivima bicikala te imenima trgovina. Ako budete imali nedoumica oko izbora, u trgovini imamo računalo za brzinsku usporedbu svih bicikala koji Vam ulaze u uži izbor.

3. Što ako sam već kupio bicikl u Ciklo-centru i zatim negdje drugdje pronašao isti ili sličan bicikl povoljnije cijene?

Ako u roku od 7 dana od kupnje kod nas bicikla vidite povoljnije negdje drugdje, nadoknadit ćemo Vam razliku u cijeni prilikom sljedeće kupovine ili usluge servisa.

4. Što ako sam kupio bicikl u Ciklo-centru a nakon kratkog vremena je isti bicikl na dodatnom sniženju?

U roku od 30 dana od kupnje nadoknaditi ćemo Vam razliku u cijeni kroz slijedeću kupovinu ili uslugu.

DIJELOVI I OPREMA

Osim Hrvatskog tržišta, pratimo maloprodajne cijene i u cijeloj EU, kod svih poznatih inozemnih on-line trgovaca i on-line prodavatelja bicikala.
Odjeću i obuću prilagodili smo najnižim cijenama prema EU web trgovinama. Velik broj artikala nudimo po istoj ili povoljnijoj cijeni u odnosu na EU web trgovine!

Izdvajamo: Elektronika Sigma Sport, gume Schwalbe, oprema Zefal, dijelovi Shimano...
Nastojimo imati stalna akcijska sniženja na većem broju artikala. Trudit ćemo se da vam tijekom cijele godine ponudimo što više dodatnih akcijskih sniženja.

Pronašli ste isti artikl po istoj ili povoljnijoj cijeni?
Javite nam i dati ćemo sve od sebe da cijenu uskladimo ili čak i snizimo. 
Artikl mora biti istog proizvođača te istog godišta.

Mailom nam pošaljite zahtjev za bolju cijenu s Vašim imenom i brojem mobitela zbog brze i lakše eventualne komunikacije. Navedite ime trgovine i priložite direktni link artikla.