Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn

PROVJERA DOSTUPNOSTI ARTIKALA:

                    01/234 22 24, 095/234 22 24

BICIKLI - 5% za plaćanje gotovinom, pouzećem ili na žiro-račun.

Molimo, MPC bicikala umanjite za 5% prilikom navedenih načina plaćanja.

POSTSEZONSKO SNIŽENJE od 01.09. do 30.09.2023.  -15 % NA SERVIS BICIKALA

WARRANTY & CRASH REPLACEMENT

5 GODINA JAMSTVA NA OKVIR
Nudimo 5 godina besplatnog jamstva na SUPERIOR okvire od kolekcije 2020. pa nadalje.

Produljenje jamstva odnosi se samo na nedostatke u proizvodnji okvira i na način na koji je konstruiran, a ne odnosi se na završnu obradu površine/premaz okvira i njegovih dodataka. Ovo se jamstvo ne odnosi na uobičajeno trošenje, niti na nedostatke, kvarove ili kvarove koji su rezultat zlouporabe, zanemarivanja, nepravilnog sastavljanja i održavanja, izmjena, modifikacija, nesreće ili zlouporabe.

Jamstveni rok počinje teći od dana kupnje proizvoda. Jamstvo se odnosi samo na izvornog vlasnika i nije prenosivo.

Petogodišnje jamstvo za okvir primjenjuje se samo ako jednom godišnje pregleda ovlašteni Superior trgovac u skladu sa zahtjevima za održavanje kako je navedeno u priručniku. Obavljeni godišnji servis potvrđuje se pečatom i potpisom u jamstvenom listu. U slučaju da takav godišnji servis nije obavljen, jamstvo od pet godina za okvir smanjuje se na dvije godine. Troškove održavanja i servisa snosi vlasnik.

Prilikom reklamacije potrebno je predočiti originalni jamstveni list i dokaz o kupnji. Prema produljenom jamstvu, ako je zahtjev opravdan, oštećeni okvir će biti popravljen ili zamijenjen istim ili najsličnijim i usporedivim okvirom dostupnim u trenutku podnošenja zahtjeva. Sve troškove postavljanja bicikla zbog razlika u novom okviru snosi vlasnik bicikla. Jamstvo se odnosi samo na okvir; servisne radove povezane s pregradnjom ili poboljšanjem bicikla zbog zamijenjenog okvira u potpunosti pokriva vlasnik bicikla. Ako je okvir popravljen ili zamijenjen, kupac nema pravo na novi jamstveni rok; u takvim slučajevima, jamstvo se daje za maksimalno vremensko razdoblje preostalo od izvornog produženog jamstva.

CRASH REPLACEMENT
Crash Replacement je dodatna usluga koju nudi tvrtka BIKE FUN International, proizvođač Superior bicikala. Uz našu uslugu Crash Replacement, možete zamijeniti svoj oštećeni Superior okvir za novi uz 50% popusta na odgovarajuću cijenu navedenu u službenom cjeniku ako se, zbog nezgode, okvir više ne može sigurno koristiti.

 

Ciklo-centar.hr koristi kolačiće kako bi Vam osigurali bolje korisničko iskustvo.

Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

Da, prihvaćam kolačiće   |   Ne hvala

Želite li obrisati artikl s liste želja?

Da, obriši   |   Ne hvala