SUPERIOR TEAM 29 ISSUE XTR mtb bicikl crni /ras

MPC: 26.899,00 kn
Preporučena cijena proizvođača ~ 38.449,00 kn Ušteda ~ 30,0%


U cijenu je uključen PDV.

_____________________________________________

 

ZA VIŠE INFO O BRANDU KLIKNITE NA LOGO-ZASTAVU

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  -- - - - -

 

_____________________________________________

Veličina:

Za aktivaciju opcije Dodavanja na Listu želja, molimo Vas prihvatite kolačiće.

.

    SPECIFIKACIJA DIJELOVA    

______________

OKVIR

MATERIJAL OKVIRA: Carbon MTB Race Pro High Modulus, Advanced Race Geometry, Conical Head Tube, BB92, SH dropout, Thru Axle Boost 12x148mm, Inner cable routing

LEŽAJ VILICE: ACROS AZX-220 R4, ZS44/28.6, ZS56/40, BlockLock, 1-1/8“x1.5“

VILICA: DT Swiss OPM O.D.L. 100 Race, Tapered, 15x100mm axle, remote Lockout, 100mm travel

BOJA: MATTE CARBON/CHROME/TEAM RED

VELIČINE: 15.5" (S), 17.5" (M), 19.0" (L), 21.0" (XL)


POGON

BRZINE: 1x12

RUČICA MJENJAČA: SHIMANO XTR SL-M9100 Rapidfire Plus, 12-speed

STRAŽ. MJENJAČ: SHIMANO XTR RD-M9100 Shadow Plus

POLUGE POGONA: Race Face NEXT SL, 34T

KAZETA: SHIMANO CS-M9100-12, 10-51T

POGONSKA OSOVINA: Race Face BB92, PressFit, shell 41x92mm

LANAC: SHIMANO CN-M8100


KOMPONENTE

UPRAVLJAČ: ONE1 Carbon, Horizon Bow, 9° backsweep, 7mm rise, 760mm, 31.8mm

DRŽAČ UPRAVLJAČA: ONE1 Race RAS-D63028 Alloy, 31.8mm, -10°

NAVLAKE UPRAVLJAČA: ESI Racers Edge silicone grips

KOČNICE: SHIMANO XTR BL-M9100/BR-M9100, hydraulic disc brake

SJEDALO: fizik Antares R3

DRŽAČ SJEDALA: ONE1 Race Carbon Ultimate


KOTAČI

GUME: Schwalbe Racing Ralph SnakeSkin TL Easy, 29x2.25", ADDIX Speed/ Schwalbe Racing Ray SnakeSkin TL Easy, 29x2.25", ADDIX Speedgrip

OBRUČI I GLAVČINE: DT Swiss XR 1501 Spline DB25; 12x148mm, Shimano MICRO SPLINE 12 speed, CENTER LOCK, Tubeless, DT Swiss XR 1501 Spline DB25; 15x100mm, CENTER LOCK, Tubeless


TEŽINA

TEŽINA: 9.2kg

 

„Ovaj Superior na neasfaltiranim stazama čak djeluje jednako brzo kao i cestovni bicikl...“ GETEST: Superior Team 29 Issue R  - sport.be 

 

 

MTB RACE

Modeli iz kategorije MTB RACE su čistokrvni trkaći bicikli orijentirani na performanse, koji ubrzavaju odmah kada trebate ubrzati i odvojiti se od svojih suparnika. Svi strukturni elementi okvira, kao i odabir komponenata, detaljno su promišljeni, tako da rezultiraju biciklom koji oduševljava savršenim prijenosom energije u kretanje prema naprijed i izvrsnu upravljivost. Činjenicu da naša tehnologija i principi dizajna funkcioniraju u praksi potvrđuju uspjesi natjecatelja i natjecateljica koje sponzorira SUPERIOR, na iznimno teškim stazama Svjetskog kupa i najtežih maratonskih utrka na svijetu.

 

TEHNOLOGIJA: KARBONSKI MTB OKVIRI SUPERIOR

Razvili smo jedan od najlakših serijskih MTB okvira za veliki promjer kotača koji zahvaljujući sofisticiranom dizajnu i korištenju vrhunskih materijala i tehnologija zadovoljavaju najstrože standarde krutosti i pouzdanosti. Kvaliteta koju potvrđuje certifikat TOP Performance renomiranog njemačkog neovisnog laboratorija eFBE. Optimalna krutost i koeficijent težine za svaki okvir postižu se dobro definiranim slojevima i orijentacijom više od 350 segmenata karbona . Veći volumen materijala koncentriran je u kritično opterećenim dijelovima; U manje opterećenim dijelovima materijal se smanjuje na minimum.

 

BRŽE I S VIŠE KONTROLE

Modeli MTB Race Carbon namijenjeni su trkačima koji traže jako brz i savršeno upravljiv bicikl koji će im pomoći u tome da dobiju najviše iz svog vremena provedenog na stazama. Karbonski Modeli SUPERIOR-a postigli su uspjehe na iznimno izazovnim stazama na Svjetskom kupu i najrazličitijim maratonskim utrkama u svijetu. Oni su napravljeni na nevjerojatno laganom okviru, s impresivnom krutošću, savršenim prijenosom snage i odličnom upravljivošću na spustu. Oni trenutno ubrzavaju kad god je potrebno nadmašiti suparnike.

Hard-tail kategorija MTB RACE CARBON je srce i duša marke SUPERIOR. Razvili smo trkaće karbonske modele posebno za vožnju na izazovnim cross-country i maratonskim stazama.

Ekipni modeli MTB RACE CARBON PRO izgrađeni su na najlakšem mogućem okviru od premium karbona Hi-Modulus, težine manje od jednog kilograma. To je čistokrvni trkaći stroj, sofisticiran u detaljima, potpuno orijentiran na performanse i bez kompromisa.

Ovi modeli su najbolji trkaći strojevi: Apsolutni u vrhu trenutne kategorije trkaćih karbonskih bicikala. Prekrasnih detalja i potpuno usmjereni na performanse, bez kompromisa u specifikaciji materijala ili proizvodnom procesu. Takva kvaliteta i očekujemo na vrhu!

Uz karbonska vlakna Mid-Modulus koja se koriste u XP modelima serije MTB RACE CARBON možemo ponuditi okvir s odličnim odnosom krutosti i težine, uključujući sve tehnologije i dokazanu trkaću geometriju ekipnih modela na najširoj mogućoj grupi biciklista .

Rezultat korištenja najboljih japanskih High-Modulus karbonskih vlakana je okvir težine manje od 1 kg i beskompromisne krutosti za najučinkovitiji prijenos energije i preciznu kontrolul.

 

Vrhunska krutost, težina i trajnost postižu se zahvaljujući korištenju visokokvalitetnih karbonskih vlakana Mid-Modulus.

 

Projektni koncept koristi čvrsti donji dio okvira u maksimalnoj mjeri za visoko učinkovit prijenos energije i fleksibilan gornji dio za optimalni kapacitet apsorbiranja vibracija iz nepravilnosti terena. Rezultat je moćan i udoban okvir.

 

Kombiniranjem robusnih cijevi lanca, velikom cijevi pogona i masivne donje cijevi postigli smo beskompromisnu krutost na najopterećenijem srednjem dijelu okvira. Okvir se ne savija čak ni pri intenzivnom pedaliranju te se sva energija savršeno prenosi u kretanje prema naprijed.

 

 

Preveliki donji nosač Press Press Fit PF30 omogućava visoku lateralnu krutost za učinkovit prijenos energije.

Izravno montiranje prednjeg mjenjač štedi na težini, olakšava ugradnju i postavljanje, te doprinosi preciznom mijenjanju.

 

Izravna montaža stražnjeg mjenjača čini zamjenu stražnjeg kotača jednostavnijom i bržom, a mijenjanje preciznijim.

 

Thru-axle osovina 142x12 je 35 % čvršća od klasičnog otvorenog dropouta. Rezultat je najefikasniji prijenos energije s pedale u kretanje prema naprijed i precizno upravljanje.

Thru-axle od 15 mm kroz osovinu prednjeg kotača povećava torzijsku krutost vilice i osigurava preciznu kontrolu i upravljanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ciklo-centar.hr koristi kolačiće kako bi Vam osigurali bolje korisničko iskustvo.

Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

Da, prihvaćam kolačiće   |   Ne hvala