Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn

PROVJERA DOSTUPNOSTI ARTIKALA:

                    01/234 22 24, 095/234 22 24

BICIKLI - 5% za plaćanje gotovinom, pouzećem ili na žiro-račun.

Molimo, MPC bicikala umanjite za 5% prilikom navedenih načina plaćanja.

POSTSEZONSKO SNIŽENJE od 01.09. do 30.09.2023.  -15 % NA SERVIS BICIKALA

SCHWALBE 28X3/4-1 1/8" FV 40MM SV15 zračnica za bicikl

MPC: 6,50 € 48,97 kn U cijenu je uračunat PDV.

 

 

Zračna nepropusnost. Osim kvalitete sastojaka, čistoća gumene mješavine ključna je za kvalitetu cijevi. Osnovni materijal se stoga prosije pod ogromnim tlakom kroz sedam filtera prije nego se ekstrudira. Sve cijevi su umetnute u kalup i napuhane za vulkanizaciju kako bi se osigurala stalna debljina stijenke i visoka retencija tlaka zraka.

Pouzdanost. Sve epruvete se napuštaju i čuvaju 24 sata kako bi se ispitalo zadržavanje tlaka zraka. Nakon toga svaka pojedinačna cijev podvrgava se pažljivom vizualnom pregledu. Ova posebna kontrola kvalitete pomaže u sprječavanju neugodnih iznenađenja i zbog toga su Schwalbeove cijevi tijekom godina postale vrlo cijenjene zbog iznimne pouzdanosti dilera bicikala.

Sustav skupnih cijevi. Samo visoka elastičnost i dobra kvaliteta omogućuju da cijev pokriva vrlo velik broj guma. Cijev br. 17 može se prilagoditi širinama guma između 28 mm i 47 mm, što je velika prednost za trgovinu i istovremeno jamči kvalitetu cijevi. Zadovoljava se samo iznimno kvalitetna i pouzdana cijev.

Ventil. Svi ventili su presvučeni niklom i navojem, a umetci ventila su zamjenjivi. Također Schwalbe cijevi s klasičnim ventilom za bicikle mogu testirati tlak zahvaljujući brtvi ventila visokog pritiska. I jasno je da je svaka cijev okrunjena prozirnom kapicom od polikarbonata.

Ciklo-centar.hr koristi kolačiće kako bi Vam osigurali bolje korisničko iskustvo.

Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

Da, prihvaćam kolačiće   |   Ne hvala

Želite li obrisati artikl s liste želja?

Da, obriši   |   Ne hvala