Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn

PROVJERA DOSTUPNOSTI ARTIKALA:

                    01/234 22 24, 095/234 22 24

BICIKLI - 5% za plaćanje gotovinom, pouzećem ili na žiro-račun.

Molimo, MPC bicikala umanjite za 5% prilikom navedenih načina plaćanja.

POSTSEZONSKO SNIŽENJE od 01.09. do 30.09.2023.  -15 % NA SERVIS BICIKALA

SCHWALBE 28X1.75 FV 40MM SV19 zračnica za bicikl

MPC: 6,50 € 48,97 kn U cijenu je uračunat PDV.

 

 

Zračna nepropusnost. Osim kvalitete sastojaka, čistoća gumene mješavine ključna je za kvalitetu zračnice. Osnovni materijal se stoga prosije pod ogromnim tlakom kroz sedam filtera prije nego se ekstrudira. Sve zračnicesu umetnute u kalup i napuhane za vulkanizaciju kako bi se osigurala nepromijenjena debljina stijenke i visoka retencija tlaka zraka.

Pouzdanost. Sve zračnice se nadziru 24 sata kako bi se ispitalo zadržavanje tlaka zraka. Nakon toga svaka pojedinačna zračnica podvrgava se pažljivom vizualnom pregledu. Ova posebna kontrola kvalitete pomaže u sprječavanju neugodnih iznenađenja i zbog toga su Schwalbeove cijevi tijekom godina postale vrlo cijenjene zbog iznimne pouzdanosti dilera bicikala.

Sustav skupnih cijevi. Samo visoka elastičnost i dobra kvaliteta omogućuju da cijev pokriva vrlo velik broj guma. Cijev br. 17 može se prilagoditi širinama guma između 28 mm i 47 mm, što je velika prednost za trgovinu i istovremeno jamči kvalitetu cijevi. Zadovoljava se samo iznimno kvalitetna i pouzdana cijev.

Ventil. Svi ventili su presvučeni niklom i navojem, a umetci ventila su zamjenjivi. Također Schwalbe cijevi s klasičnim ventilom za bicikle mogu testirati tlak zahvaljujući brtvi ventila visokog pritiska. I jasno je da je svaka cijev okrunjena prozirnom kapicom od polikarbonata.

Ciklo-centar.hr koristi kolačiće kako bi Vam osigurali bolje korisničko iskustvo.

Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

Da, prihvaćam kolačiće   |   Ne hvala

Želite li obrisati artikl s liste želja?

Da, obriši   |   Ne hvala