KONA ZONE ONE ENDURANCE cestovni bicikl

 • Slika
 • Slika
 • Slika
 • Slika
MPC: 9.599,00 kn
Preporučena cijena proizvođača ~ 17.499,00 kn Ušteda ~ 45,1%


U cijenu je uključen PDV.

 

Veličina:

Ultimativni bicikl od monocoque Kona Carbon Race okvira koji je brz kada je potrebno, učinkovit tijekom vremena i udoban na Long Sweet Roadu, sve do mogućnosti poput skrivenih ušica za blatobrane. Zona One godinu dolazi s Shimano s tubuless kotačima, gumama širine 28c koje se odlikuju dodatnim čvrstim stijenkama od 60 tpi za izvrsno prianjanje na cesti i udobniju vožnju.

 

 • Okvir: Kona Carbon by Dedacciai sub 1000-gram Shimano Di2 ready
 • Vilica: Kona Carbon by Deda
 • Poluge pogona: FSA Gossamer Pro Compact
 • Pred. mjenjač: Shimano 105
 • Straž. mjenjač: Shimano 105
 • Ručice mjenjača: Shimano 105
 • Sjedalo: Selle Italia X1
 • Kotači: Shimano RS61 Tubeless Wheelset
 • Gume: Continental UltraSport 700x28c

 

Direktni link   KONA ZONE ONE

 

KONA CARBON
Kako bismo stvorili našu rastuću flotu Kona Carbon bicikala, Kona se udružila s nekim od najuglednijih proizvođača ugljika na svijetu. Naš dizajnerski tim blisko surađuje s našim proizvodnim pogonima kako bi osigurao željene karakteristike vožnje, zahtjeve za izdržljivost i težinu. Kona Carbon Race bicikli su lagani, super brzi i vrlo izdržljivi.

KORAK 1: PRIMJENA
U Koni smo vrlo selektivni pri odabiru karbonskih vlakana za određenu primjenu. Svaki bicikl zahtijeva drugačiju ravnotežu težine, čvrstoće, prigušenja okvira, krutosti, usklađenosti i trajnosti. S više od 30 godina iskustva u izradi bicikala za svaku poznatu biciklističku disciplinu, prvi korak u fazi projektiranja je osiguranje kako se karbonska vlakna mogu optimizirati za svoju namjenu.

KORAK 2: PROJEKTIRANJE I INŽENJERING KONA RIDE
Za Kona tim za razvoj proizvoda, imperativ je da ključni elementi Kona Ride-a ožive u našim ugljičnim biciklima. Kao i kod svih naših bicikala, učinkovitost, agilnost, udobnost i ukupna snaga su ključni čimbenici kada počnemo raditi dizajn ugljičnog okvira. Radimo na tome da iskoristimo sva svojstva materijala, koji su izrazito različiti od čelika ili aluminija i ključno je da se i dalje osjeća, vozi i traje kao Kona.

KORAK 3: MATERIJALI I IZRADA
- VLAKVA : Kona Carbon bicikli koriste TORAY vlakna, što smo utvrdili da su tehnološki najnapredniji u industriji; ovo je ista ugljična kao što se koristi u većini Formula 1. Cjelokupna struktura je uvijek izgrađena s jednosmjernim ugljičnim vlaknima ispod UD-a. Rezultat? Okviri s vodećom niskom težinom, krutošću i trajnošću.

- OKVIR : Kona Carbon okviri izgrađeni su s monokoknim glavnim trokutom koji omogućuje kontinuirana vlakna na spojnicama cijevi, što rezultira jačom i lakšom ukupnom strukturom. Naš proizvodni proces također eliminira što je više moguće aluminijskih umetaka. Kada stavimo leguru u okvir, poduzimamo vrlo specifične korake na njihovoj površinskoj obradi i imamo posebne šablone za svaki korak kako bismo osigurali pravilno poravnanje. Kona Carbon okviri su oblikovani samo s unutarnjim zračnim jastucima, koji se uklanjaju nakon procesa oblikovanja. To znači da su naši karbonski okviri izrađeni samo od najboljih sastojaka: karbonskih vlakana i epoksida.

KORAK 4: ISPITIVANJE
Tijekom procesa izrade prototipa, naši su okviri testirani tjednima na strojevima na stvarna opterećenja kroz desetke tisuća ciklusa. Ono što učimo iz toga izravno se prevodi u stvaranje snažnih okvira, dok se eliminira nepotreban materijal. Sportaši Kona tima - stručnjaci kada se radi o pomicanju granica naših bicikala u stvarnim scenarijima - sljedeći su po redu kada je riječ o testiranju našeg prototipa Kona Carbon Race bicikala. Čak i nakon rigoroznih tvorničkih testiranja i testiranja vozača, naš proizvodni tim nastavlja zloupotrebljavati iste prototipove iz dana u dan kako bi se osiguralo da gradimo najbolje okvire Kona Carbon Race.

 

    SPECIFIKACIJA DIJELOVA    

Okvir Kona Carbon by Deda
Veličine S(49), M(53), L(56), XL(59), XXL(61)
Stražnji amortizer n/a
Vilica Kona Carbon by Deda
Poluge pogona FSA Gossamer Pro Compact
Lančanici 34/50t
B/B FSA Press Fit 30
Pedale nema
Chain KMC X10
Kazeta Shimano Tiagra 12-28t 10 spd
Vodilica lanca n/a
Prednji mjenjač Shimano 105
Stražnji mjenjač Shimano 105
Ručice mjenjača Shimano 105
Čeljusti kočnica Shimano 650
Rotor pred. kočnice nema
Rotor straž. kočnice nema
Ručice kočnica Shimano 105
Ležaj vilice FSA No.42/ACB
Upravljač Kona Road Compact
Držač upravljača Kona Road
Držač sjedala Kona Double Clamp w/offset
Zatvarač držača sjedala Deda Clamp
Traka Kona Cork Tape
Sjedalo Selle Italia X1
Pred. glavčina Shimano RS61 Tubeless Wheelset
Straž. glavčina Shimano RS61 Tubeless Wheelset
Žbice Shimano RS61 Tubeless Wheelset
Obruči Shimano RS61 Tubeless Wheelset
Pred. guma Continental UltraSport 700x28c
Straž. guma Continental UltraSport 700x28c
Boja Matt UD Carbon w/Black & White
Dodaci nema

 

Ciklo-centar.hr koristi kolačiće kako bi Vam osigurali bolje korisničko iskustvo.

Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

Da, prihvaćam kolačiće   |   Ne hvala