COVID-19 RADNO VRIJEME: RADNIM DANOM 9:00-17:00, SUB. 9:00-14:00.

Slika
MPC: 2.899,00 kn Preporučena cijena proizvođača ~ 3.899,00 kn Ušteda ~ 25,6%

VIŠENAMJENSKI BICIKL - Legenda koja još traje

Izgrađen da izdrži cijeli životni vijek i evocira osmijeh svaki put kada vozite. Super pristupačna, nevjerojatno učinkovita i mahnito zabavna. Opušten i nadahnut, Dew City dizajniran je s udobnošću. Pametno smo to osigurali spretnošću i brzinom, fitnes bicikla za kratku vožnjuradnim danom, putovanjem na posao i laganim nedjeljnim vožnjama lokalnim biciklističkim stazama.

Dew City ima lagane i izdržljive aluminijske cijevi, sjajne Shimano komponente i sve dizajnerske karakteristike koje ćete naći na ostatku naše serije Dew: nosači za stalak i blatobran, udobna, ali učinkovita geometrija i suptilni stil.

INFO
Slika
MPC: 6.599,00 kn Preporučena cijena proizvođača ~ 8.999,00 kn Ušteda ~ 26,7%

  SUPER CIJENA 

Kao i sama vožnja, Equilibrium je britanski cestovni biciklistički kuriozitet. To definitivno ne znači race ili bicikl koji je za natjecanje. Klasični britanski  old scool čelični bicikl izrazito  najpopularan na cestama u Velikoj Britaniji jer plijeni kvalitetom zbog kojih je Equilibrium britanska biciklistička institucija.

Unatoč opuštenoj geometriji, većem pomaku vilice za veću stabilnost i kutu vilice, njegov okvir podržava ubrzanje i učinkovito penjanje, a tu je i karbonska vilica. Uvijek pouzdan pogonski sklop Shimano Tiagra brine se za siguran prijenos snage i kod najvećeg opterećenja.

  • OKVIR: Genesis Seamless Double-Butted CrMo
  • VILICA: Carbon Road, 1 1/8" Alloy steerer
  • MJENJAČI: Tiagra 2x10
  • GUME: Clement Strada LGG 700x25c, 60tpi
INFO
Slika
MPC: 6.559,00 kn Preporučena cijena proizvođača ~ 8.199,00 kn Ušteda ~ 20,0%

 MTB POSEBNA PONUDA - Shimano XT 22 / Rockshox Recon 

  • Vilica RockShox Recon TK Remote Lockout
  • Mjenjači pred./straž. Shimano Deore XT M8000  22 speed
  • Pogonska poluga Shimano MT600, aluminium, 26-36 teeth
  • Kočnica Shimano MT400
  • Gume Schwalbe Smart Sam, 57-622

​Visokokvalitetan bicikl po izuzetno atraktivnoj cijeni. doživjet ćete najvišu razinu užitka u vožnji, udobnosti i dizajna u cross-country sektoru.

29-inčne gume Schwalbe Smart Sam osiguravaju optimalno prianjanje, stabilno ponašanje, glatko kotrljanje i dobar prijenos snage na podlogu.  

Naglasak na: RockShox Recon TK daljinski zaključavanje hoda; snažne hidr. koč. Shimano serije 400 sa sportskim karakteristikama  dugotrajnog kočenje bez zagrijavanja diska i čeljusti.

INFO

Ciklo-centar.hr koristi kolačiće kako bi Vam osigurali bolje korisničko iskustvo.

Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

Da, prihvaćam kolačiće   |   Ne hvala