Ciklo-Centar d.o.o.
Jurja Ves 30a, Zagreb
tel. 01/234-22
-24, fax. 01/230-05-80
Servis: 095 234 22 24
NASLOVNICA KONTAKT OBRAZAC NARUDŽBA


In-Mold: najnapredniji način proizvodnje kaciga tako da se EPS granulat ubrizgava u unutrašnjost kacige dok je tvrdi vanjski oklop još uvijek u proizvodnom kalupu stvarajući tako lakšu kacigu i omogučujući veću ventilaciju od tradicionalnih metoda. U IN-Mold proizvodnoj tehnologiji, polikarbonatna vanjska ljuska kacige spaja se s EPS granulatima pod visokom toplinom i tlakom. To stvara neodvojivu, lijepljenu površinu gornjeg i donjeg sloja. Rezultat: kaciga je vrlo lagana, ali iznimno čvrsta.

Run System SRS: Samo jako mali i brzi pokret za optimalno nasjedanje na glavu! Zahvaljujući inovativnom kotačiću na stražnjoj strani, svaka NW kaciga može se prilagoditi savršeno, za smještaj unutarnje kapuljače ili potkape u samo nekoliko sekundi, čak i kada nosite zimske biciklističke rukavice. Run System SRS dolazi s najnovijom razvijenom tehnikom zatezanja kotačića. Napravljen od dvije mješane komponente za siguran hvat.

Divider: obodni stezač brzo i jednostavno osigurava idealnu prilagodbu kacige obodu glave.

Hi EPS: High Expanded Polystyrene - Unutrašnjost kalupa svih IN-Mold kaciga je HI-EPS. Sastoji se od mikroskopskih zračnih jastuka koji optimalno apsorbiraju djelovanje sila na kacigu u nesreći. Zbog svojih optimalnih  zaštitnih učinaka, HI-EPS omogućuje iznimno tanki sloj debljine stijenke, tako da se može postići elegantan oblik kacige.

Air ventilation System:  Northwave je uložio puno vremena i energije u poboljšanje ventilacije svojih biciklističkih kaciga za hlađenje glave, smanjenje znojenja i povećanje učinkovitosti. Pametno pozicioniranje otvora osigurava optimalnu ventilaciju i hlađenje. NW kacige su razvijene koristeći svoj vlastiti AVS patentirani sistem. Kombinacijom aktivnih otvora s unutarnjim odvodnim kanalima, hladan potisak svježeg zraka struji iznad i oko glave vozača dok toplinu izbacuju van. Ovaj značajan porast u zračnom provjetravanju čini razliku od drugih proizvođača tako da vozači mogu to odmah osjetiti i cijeniti 

 

 

 

 

  
 
U našoj trgovini
WEB cijena vrijedi za gotovinu, debitne kartice i virman.

Ako se plaćanje vrši kreditnom karticom (American, Diners)
ili na rate, odnosno kredit, popust je manji za 5%.

 
 
 

 

na vrh