Ciklo-Centar d.o.o.
Jurja Ves 30a, Zagreb
tel. 01/234-22
-24, fax. 01/230-05-80
Servis: 095 234 22 24
NASLOVNICA KONTAKT OBRAZAC NARUDŽBA

 

Glavne značajke Superior-a

 
Svi oni koji stoje iza razvoja i proizvodnje vrhunskog Superior bicikla su aktivni, strastveni biciklisti. Svaki dan smo na terenu, vozeći bicikleprovjeravajući kako predložena dizajnerska rješenja rade u praksi. U isto vrijeme, održavamo bliske kontakte s drugima gorljivim biciklistima, koje smo uvijek spremni slušati.

Mi dizajniramo i izgrađujemo bicikle za ljude koji dijele našu strast prema biciklizmu. Svi članovi Superior tima za istraživanje i razvoj aktivni su vozači i zato točno razumiju najviši standard koji bicikl mora ostvariti prije nego što se ponudi na tržištu. 

Superior ne samo da prati najnovija tehnička rješenja u biciklizmu, nego nastoji biti uključen u njihov početak. Superior je prva europska marka koja je proizvela paletu 29-inčnih bicikala, i to još 2003.!!!....

 

Vlastiti razvoj i proizvodnja : Svi ključni procesi naše proizvodnje bicikla se provodi pod jednim krovom. Imamo najbolju moguću kontrolu nad projektom: Razvojem i proizvodnjom, Lakiranjem, Izradom kotača, Montažom.

 

Ispitano u laboratoriju i na najtežim svjetskim utrkama

Naši karbonski modeli (cestovni i MTB) prvo se proizvedu kao prototipovi. Zatim se testiraju od strane profesionalnih vozača Superior Brentjens MTB Racing Team na svjetskim najzahtjevnijim stazama diljem svijeta - u kiši, blatu, snijegu i prašini. Sve ovo vrijeme smo pomno kontrolirati bicikle kako bi vidjeli kako se oni ponašaju.

 

 

U SUPERIOR-oru  smo uvijek temelji uspjeh naših proizvoda na uskoj suradnji s profesionalnim vozačima i timovima. Povratne informacije od najboljih svjetskih vozača i momčadi jezgra je našeg istraživanja i razvoja proizvoda.

Kad smo započeli razvoj novog okvira od karbonskih vlakana, odlučili smo se povući zajedno s profesionalnim vozačima iz UCI Elite  tima, olimpijskog mountain bike prvaka Bart Brentjens. Sa svojim bogatim natjecateljskom povijesti i iskustvom, postoji veliko bogatstvo informacija koje Brentjens može podijeliti sa svojim vozačima i našim R & D timom. Specijalizacija tima za elitne događaje Svjetskog kupa i najizazovnije maraton utrke na svijetu jamstvo je da su naši prototipovi ispitani u najtežim uvjetima.

Kada je ispitivanje voznih svojstava po terenu uspješno završeno, slijedi u laboratoriju testiranje okvira na stresna opterećenja.

 

 

Dakle, možete biti 100% sigurni da sa Superior biciklom ste dobili proizvod koji je testiran na najtežih svjetskih stazama.

 
 

 

na vrh