Ciklo-Centar d.o.o.
Jurja Ves 30a, Zagreb
tel. 01/234-22
-24, fax. 01/230-05-80
Servis: 095 234 22 24
NASLOVNICA KONTAKT OBRAZAC NARUDŽBA

VIDEO PREZENTACIJA

 

 

Sklopivi bicikli Dahon -  I dio

 

 Sklopivi bicikli Dahon - II dio

 

 Sklopivi bicikli Dahon - III dio
 

"Sklopivi bicikli poput letećih tepiha" - Večernji list  08.08.2013  

 

DAHON Adria Biking

Dva naša uvažena Pedalinca, Bernard i Jesper krenuli su na avanturu jadranskom obalom i to na Dahon sklopivim biciklima.

Želimo im sretan put i mirno more :) , a sve detalje možete vidjeti na njihovoj Facebook stranici.


Dahon Internation Distributor Conference, Zagreb

DAHON 2012 INTERNATIONAL DISTRIBUTOR CONFERENCE , ZAGREB, 7-10 LIPANJ  2011.

 
Gradonačelnik Zagreba promovira sklopive bicikale na zagrebačkim ulicama!!!

Download Slika 1

Download Slika 2

Download Slika 3

 

 

Bit osobne pokretljivosti je sloboda kretanja

 

Kada želite, gdje god želite i u potpunosti u skladu s vašim rasporedom - bez ograničenja prometnih gužvi i cijena benzina. I to s pouzdanjem da ste svoj utjecaj na okoliš sveli na minimum. Već 30 godina Dahon unapređuje tehnologiju osobne pokretljivosti sa svojom vodećom tehnologijom sklopivih bicikala. Na Dahon biciklu možete danas početi s promjenama - za veću osobnu pokretljivost i za zdraviji planet. 

 

Mini dokumentarac o Dahon 30. obljetnici s intervjuima osnivača, dr. David Hon-a, suosnivača i dopredsjednika Henry Hon-a i direktora za globalnu prodaju i marketing Eddie Eccleston-a.

  
 Vlasnici Dahon sklopivih bicikala opisuju svoja iskustva:  

 

I na Velebit, i u ured

 

  Izdvojeno iz članka na blogu iznutravan.blog.hr"

."..Kako sam odrastala I mijenjala kriterije I prioritete, tako su se I moji bicikli mijenjali. Tako danas imam dva bicikla. Caricu Konu Nunu I vrckavog sklopivog Dahonca.

 
I na Velebit, i u ured

A kako sam se nedavno preselila u Odru (ili ti ga 12 kilometara od Trešnjevke gdje radim) nabavila sam sklopiv bicikl Dahon koji je primijenjljiv u tisuću kombinacija. Sklapa se samo u 15 sekundi i tako sklopljen stane u malo veću putnu torbu. Kužite, ne? Ak' padne kišica ili se umorite, sklopite ga i uskočite u prvi prigradski vlak, tramvaj ili bus. Bez problema stane i u gepek automobila koji eto, sasvim slučajno, baš ide u vašem smjeru......"  Izvorni tekst: iznutravan.blog.hr

  

IN DAHON BIKE I TRUST

Bernard Čović, iskreni biciklistički zaljubljenik, posebno za Dahon-ce, iz čistog vlastitog zadovoljstva, napravio je prekrasni reklamni video. (Kliknite na sliku za prikazivanje videa)

A sve je krenulo od želje da s Dahonom obiđu jadransku obalu. 

 
 
IZ GEPEKA FIJUUUUUU, NA ZAVIŽAN!!!!
("Fire Red,  the Curve gives a shot of energy to the 16" folding bike category. The Curve folds to a wonderfully tiny package yet delivers a smooth and stable ride that sets the bar in the 16" folding bike category. The Curve is the perfect bike for squeezing onto crowded trains and buses on your commute, or as secondary transport stashed in your car....")
 
 

Ali, to nije sve, za ovu malu "crvenu beštiju".  Na biciklijadi "USPON NA ZAVIŽAN 2007" (od nula do 1594), DAHON CURVE sa 16" kotačima iznenadio i oduševio sveprisutne bicikliste (a i nas!!!). Od 196 brdskih bicikala najviše natjecateljske klase, crveni Curve stigao 131!!!!, zahvaljujući Damiru Žukini Kumpi, zaljubljeniku u bicikliranje, prirodu i u svoj crveni mali Curve.

 
 

 

PRIJEDLOG ZA RAZMOTRITI!

"Dragi sugrađani koji moraju autom i na zahod...ako baš morate parkirat ispod repa.....kompromisni prijedlog za razmotriti...

Evo savjeta u jednoj rečenici - Kupite sklopivi bajk...kao ja npr......parkirate na veeelikom i besplatnom i uvijek praznom južnom parkingu kod nsb a....ili na nekom udaljenijem parkingu iza stambenih zgrada koji je obično prazan ujutro......izvadite biciklić iz auta i sklopite ga za oko 15 do 20 sekundi.....i krenete na posao....u centru ste za 5 do 10 min super zabavne vožnje..Kad dodjete pred ured,poštu,birc,bunker (ako radite u wehrmachtu)...sklopite biciklić ---- i stavite ga iza stolice...ispod stola.....u zahod,pored panzerfausta........iza tegle s krastavcima....na luster...

Solidan sklopivi bicikl košta oko 3000 kn....ubrzo ćete uštediti novac,živce,a i savjest će vam biti mirnija.....(ekologija,fitnes..bla bla)...bicikl će se isplatiti sto struko...!"  ( izvor teksta: moj blog.hr

 
 
 
 

 

na vrh